Jedinečný bazar moderních deskových her
-46%

Nidavellir

Nidavellir
ID produktu
1001252
Stav
Jako nová
Druh
samostatná hra
Min. počet hráčů
2
Max. počet hráčů
5
Hrací doba
45 min.
Min. doporučený věk
10 let
Jazyk
English
Autor
Serge Laget
BoardGameGeek
Zobraziť
Herní mechanismy
Card Drafting, Constrained Bidding, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Turn Order: Auction, Victory Points as a Resource
Bežná cena: 700 Kč, Ušetríte: 328 Kč (46%)
372 KčCena
nedostupné

Text distributora:

Na Nidavellir, říše trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním. Projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků! 

V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky po nejnižší pak v každé krčmě najmou trpaslíky a přidají je do svých armád. Trpaslíci mají různá povolání, najdou se mezi nimi kováři, lovci, válečníci, průzkumníci či horníci, a každé povolání se boduje jiným způsobem. Pokud navíc najmete ty správné trpaslíky, přidá se k vám některý z mocných hrdinů. Předností hry je mimo jiné neotřelý systém „zlepšování mincí“, jehož prostřednictvím získáte hodnotnější zlaťáky, díky kterým budete moci přeplatit ostatní Elvalandy!

 
Táto stránka používa súbory cookies, ktoré nám pomáhajú poskytovať služby. Používaním našich služieb vyjadrujete súhlas s používaním súborov cookies. Viac informácií nájdete tu.