Jedinečný bazar moderních deskových her
-46%

Nidavellir

Nidavellir
product ID
1001252
Condition
Jako nová
Type
samostatná hra
Min. number of players
2
Max. number of players
5
Playing time
45 min.
Min. age
10 let
Language
English
Designer
Serge Laget
BoardGameGeek
Show
Gaming mechanisms
Card Drafting, Constrained Bidding, Set Collection, Simultaneous Action Selection, Turn Order: Auction, Victory Points as a Resource
Initial price: 700 Kč, you save: 328 Kč (46%)
372 KčPrice
unavailable

Text distributora:

Na Nidavellir, říše trpaslíků, se zanedlouho snese hněv draka Fafnira. Coby Elvalandy, velevážené členy trpasličí rady, vás král pověřil posláním. Projděte každou krčmu v zemi, najměte nejzručnější trpaslíky, povolejte nejslavnější hrdiny a sestavte nejstatečnější vojsko, s jehož pomocí jednou provždy skoncujete s odvěkým nepřítelem trpaslíků! 

V každém kole hry Nidavellir budou hráči nabízet své zlaťáky v krčmách. V pořadí od nejvyšší nabídky po nejnižší pak v každé krčmě najmou trpaslíky a přidají je do svých armád. Trpaslíci mají různá povolání, najdou se mezi nimi kováři, lovci, válečníci, průzkumníci či horníci, a každé povolání se boduje jiným způsobem. Pokud navíc najmete ty správné trpaslíky, přidá se k vám některý z mocných hrdinů. Předností hry je mimo jiné neotřelý systém „zlepšování mincí“, jehož prostřednictvím získáte hodnotnější zlaťáky, díky kterým budete moci přeplatit ostatní Elvalandy!

 
This site uses cookies to help us provide services. By using our services, you consent to the use of cookies. More information can be found here.